LLADRES DE 18 I 26 ANYS

Dos detinguts per dos atracaments a Lleida amb una pistola detonadora

La policia els atribueix el robatori d'una bossa a una dona a Lleida i l'assalt a una gasolinera de Vila-sana

zentauroepp51342705 16 08 2019 detenci n practicada por mossos d esquadra en una191219194426

zentauroepp51342705 16 08 2019 detenci n practicada por mossos d esquadra en una191219194426 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a Tàrrega (Baix Urgell) dos homes de 18 i 26 anysde nacionalitat marroquina i espanyola com a presumptes autors de dos robatoris amb pistola detonadora, un a Lleida i un altre a Vila-sana (Pla d’Urgell).

La policia els atribueix el robatori d’una bossa a una dona a Lleida i l’atracament d’una gasolinera de Vila-sana, segons ha informat aquest dijous la policia catalana en un comunicat.

Segons els Mossos, un home encaputxat amb una dessuadora va entrar violentament a la gasolinera i va apuntar amb una pistola a la treballadora. Després, va anar fins al taulell, va arrencar la caixa enregistradora i va fugir amb un vehicle conduït per una altra persona.

Vehicle robat

El vehicle, que havia sigut sostret hores abans a Tàrrega, va ser localitzat accidentat a la població de Cervera, segons els Mossos, que poc després van arrestar els dos homes alcarrer d’Alsina i Amils de Tàrrega.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra assenyalen que en el moment de la detenció un dels homes portava la pistola amb què suposadament s’havien realitzat els dos atracaments, que va resultar ser detonadora.

Els Mossos d’Esquadra han registrat aquest dijous el domicili dels arrestats i han pogut recuperar la caixa enregistradora i altres accessoris de la gasolinera, la bossa i el telèfon mòbil de la noia atracada a Lleida i altres objectes que els agents consideren que podrien tenir un origen il·lícit.