acte heroic

Dénia busca l'heroi senegalès que va salvar un home atrapat en un incendi

L'home es va enfilar per la façana fins al balcó i va sortir amb el veí a coll amb l'ajuda d'una escala

zentauroepp51291209 6 de diciembre del 2019  un hombre de origen senegales resca191209124717

zentauroepp51291209 6 de diciembre del 2019 un hombre de origen senegales resca191209124717

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els veïns de Dénia busquen un jove «heroi» de nacionalitat senegalesa que divendres passatva salvar un home amb mobilitat reduïda en l’incendi home amb mobilitat reduïda l’incendi  de la seva vivenda en aquesta població del nord d’Alacant. El regidor de Seguretat, Javier Scotto, ha relatat aquest dilluns a Efe que el succés va succeir el passat dia 6 a les 12.24 hores en el número 7 del carrer Port, quan es va desencadenar un foc a la planta baixa d’una vivenda amb una altura quan al primer pis hi havia un home de 37 anys amb mobilitat reduïda per un problema a les cames.

La víctima va demanar auxili a crits i uns veïns van intentar accedir a la primera planta tot i que sense èxit, i en aquell moment va aparèixer el desconegut senegalès i, sense dubtar-ho, es va enfilar per la façana fins al balcó de la primera altura.

Llavors, va entrar a la casa i va tornar a sortir amb la víctima a les espatlles per tornar a descendir en aquesta ocasió ja amb l’ajuda d’unes escales que acabaven de col·locar uns veïns. Després de baixar-lo, el senegalès va entrar en una vivenda pròxima d’una dona per rentar-se les mans i posteriorment, sense més ni més, se’n va anar no se sap on.

Notícies relacionades

La víctima estava ja atordida quan va entrar aquest «heroi» i amb símptomes d’inhalació de fum, però la seva vida no corre perill després d’haver sigut traslladat al’hospital de La Fe, a València.

Segons creuen els veïns, el senegalès, que no ha sigut identificat encara, viu a la localitat veïna de Gandia (València) i periòdicament va a Dénia a vendre en una parada d’artesania. «La víctima i els veïns volen contactar amb ell per donar-li les gràcies. Va fer un acte heroic amb molta naturalitat i mereix un reconeixement públic», segons el regidor de Seguretat, perquè «va evitar una situació que hauria pogut ser mortal».