Un veí de Lloret de Mar

Trobat mort al seu cotxe el jove desaparegut a la sèquia de Sils

Un amic va donar l'alerta després de rebre una trucada del noi en què li va dir que conduïa amb dificultats per una via paral·lela a una sèquia

sils / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jove de 20 anys desaparegut a la sèquia de Sils (Girona) la matinada passada ha sigut trobat mort dins del seu cotxe, que ha sigut reflotat el matí d’aquest dissabte després de ser localitzat pels equips de rescat. L’aigua de la sèquia ha baixat i ha deixat a la vista el vehicle, i els bombers han utilitzat una grua per treure’l.

El cotxe tenia les portes i les finestres tancades. Els Bombers de la Generalitat han confirmat a la tarda que el cos sense vida trobat al vehicle és el del jove de Lloret de Mar. És possible que el jove caigués accidentalment al canal, que tenia un cabal més alt de l’habitual a causa de les pluja d’aquesta setmana, informa Europa Press.

Aquest dissabte al matí els equips d’emergència han localitzat un cotxe tot terreny enfonsat un metre i mig a l’aiguaEs tracta de la zona on els bombers busquen des de la matinada de divendres un jove de 20 anys de Lloret que va desaparèixer quan tornava d’una festa, a uns 10 minuts de la G-555 entre Hostalric i Sils

La recerca del jove desaparegut s’havia reprès aquest dissabte al matí, després que ahir els equips de rescat el busquessin durant tot el dia. La zona està molt enfangada per les fortes pluges dels últims dies.

Notícies relacionades

El dispositiu ha comptat amb set dotacions terrestres dels Bombers, GRAE subaquàtics, GRAE de muntanya, mossos, policia local, el Servei d’Emergències Mèdiques i ADF, segons van informar els Bombers.

El dispositiu es va posar en marxa després que un amic del desaparegut truqués als serveis d’emergències divendres a les quatre de la matinada per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la sèquia.