12 d’ag 2020

Anar al contingut

Sostenibilitat

Així és el cotxe elèctric que porta Greta Thunberg a Madrid

El Seat Mii té cinc portes i una autonomia de 260 quilòmetres

El Periódico

Així és el cotxe elèctric que porta Greta Thunberg a Madrid

JUAN MEDINA

El Seat Mii electric, el primer elèctric de la història del fabricant espanyol de vehicles, ha sigut l’escollit per l’activista mediambiental Greta Thunberg com a mitjà de transport durant la seva visita a Madrid amb motiu de la Cimera del Clima. [Seguiu aquí el directe de la Cimera de Madrid]

Aquest urbanita de 3,56 metres l’esperava aquest matí a l’exterior de l’estació de tren de Chamartín, on ha arribat l’activista procedent de Lisboa.

Segons han explicat a Efe fonts de Seat, ha sigut l’entorn de l’activista el que els ha demanat que els cedissin un Mii elèctric per poder traslladar-se durant la seva estada a la capital d’Espanya.

El Seat Mii, que es ven a partir d’uns 10.000 euros, és 100% elèctric, té cinc portes i una autonomia de 260 quilòmetres. El motor que el propulsa compta amb 83 CV, amb els que pot accelerar de 0 a 50 km/h en 3,9 segons o de 0 a 100 km/h en 12,3 segons, així com arribar a una velocitat màxima de 130 km/h.

Unes mesures compactes i un maleter de 251 litres el fan perfecte per moure’s amb agilitat pel trànsit de Madrid i els voltants.