ESTÀ GREU

Una jove de 24 anys truca al 112 després de rebre sis punyalades al seu domicili

La dona ha sigut traslladada a l'Hospital Greforio Marañón mentre la Policia Nacional no descarta que es tracti d'un cas de violència masclista

20191130 463838 emergenciasvallecasr 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Una jove de 24 anys ha sigut traslladada aquest dissabte a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid en estat greu després d’haver sigut apunyalada amb una arma blanca fins en sis ocasions al seu domicili de Vallecas, segons ha informat un portaveu d’Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Ha sigut la mateixa dona que ha trucat als serveis d’emergències cap a les 15 hores. Fins al seu domicili, al carrer Martín Muñoz de las Posadas, s’ha desplaçat una UVI mòbil i la Policia Nacional.

Sis ferides greus

Notícies relacionades

La jove presentava un total de sis ferides repartides en abdomen, braços, espatlla i cuixes. Una de les ferides en una de les cuixes ha provocat que perdi «bastanta sang», però no ha perdut la consciència en cap moment. Després de ser estabilitzada, ha sigut traslladada a l’Hospital Gregorio Marañón.

Agents de la Policia Nacional s’encarreguen d’investigar l’ocorregut, i no descarten que es tracti d’un cas de violència de gènere.