INVESTIGACIÓ OBERTA

Localitzat el cadàver de l'ex fiscal de menors de Valladolid flotant al riu Pisuerga

L'home, de 56 anys, ha sigut rescatat pels bombers després d'una trucada al 112

41840507640 177ff3dc14 b1

41840507640 177ff3dc14 b1

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cadàver aparegut aquest matí alriu Pisuerga al seu pas per la capital val·lisoletana és del’ex fiscal de menors de la mateixa ciutat i ara destinat a Alacant Juan Ignacio Hernández, localitzat a la superfície a prop del Puente de Poniente, per causes que es desconeixen de moment.

Fonts policials han explicat que el cos sense vida va ser trobat a primera hora del matí, poc després de dos quarts de deu, per un vianant que va alertar al servei d’Emergenicas 112, però els metges desplaçats fins al lloc només van poder confirmar la mort.

Prèviament, els Bombers van haver de rescatar el cadàver, que havia quedat retingut per una boia, a prop de la platja fluvial de Las Moreras.

Notícies relacionades

No obstant, la identificació del cadàver com Hernández s’ha produït a la tarda per part dels agents de la Policia Nacional que el van atendre.

El diari ‘El Norte de Castilla’ ha detallat que aquest fiscal va exercir la seva carrera a Palència, Valladolid i actualment ho feia a Alacant, i que la capella ardent per al seu comiat quedarà instal·lada demà al tanatori del Salvador.

Temes:

Valladolid