Crim masclista el 2018

Detingut per la mort de la seva dona a Menorca, que es va creure accidental

La investigació es va centrar en la hipòtesi d'un accident al quedar-se la dona adormida al jacuzzi

El presumpte assassí tenia antecedents per maltractaments cap a la seva dona

policia-nacional-puerta-coche

policia-nacional-puerta-coche

1
Es llegeix en minuts
Europa

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres el marit de la dona de 36 anys que va morir el juny de l’any passat en un jacuzzi d’una nau industrial del Polígon Industrial de Ciutadella com a presumpte autor de la seva mort.

Els fets van tenir lloc el juny del 2018 quan l’ara arrestat, de 40 anys i espanyol d’origen veneçolà, va alertar que havia localitzat sense vida la seva dona.

En un primer moment la investigació es va centrar en la hipòtesi d’un accident al quedar-se la dona adormida al jacuzzi, tal com va explicar el seu marit als serveis d’emergència al lloc dels fets.

No obstant, amb el temps es va determinar que la mort no va ser accidental i que el marit estava involucrat en la mort de la seva parella.

Antecedents de maltractaments

El presumpte autor tenia antecedents per maltractaments cap a la seva dona, que tenien lloc quan residien a Barcelona i posteriorment a Menorca, dels quals un d’ells, la víctima, va haver de ser intervinguda quirúrgicament per les lesions sofertes.

Notícies relacionades

Es pot destacar que Veneçuela va sol·licitar l’extradició del presumpte autor per un delicte d’homicidi contra la seva parella anterior. No obstant, com que el detingut era espanyol, l’extradició va ser denegada.

El matí d’aquest dimecres s’ha procedit a la seva nova imputació per la mort de la seva dona l’any passat i, una vegada que acabi la instrucció policial del cas, serà posat a disposició judicial als jutjats de Menorca.