OPERACIÓ POLICIAL

Abusaven de menors enganyant-los amb la fi del món

La Guàrdia Civil deté dos joves per atacar sexualment nens captats a internet

Els arrestats es feien anomenar «El Déu» i «la Mort» i es guanyaven la confiança de les seves víctimes

fin-del-mundo / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut a la província de Madrid dos joves acusats d’11 delictes sexuals contra menors d’edat amb qui contactaven a través de xarxes socials i els enganyaven fent-los creure que s’acostava la fi del món i, per salvar-se, havien d’atendre els seus desitjos sexuals.

Segons ha informat aquest dissabte la Direcció General de la Guàrdia Civil, els arrestats són dos homes de 26 i 25 anys que es feien anomenar ‘El Déu’ i ‘La Mort’ i que començaven a entaular relació amb les víctimes intercanviant fotografies íntimes.

Després es trobaven a la província de Madrid amb les menors, totes d’un poble d’Àvila, per mantenir relacions. A més animaven les seves víctimes que captessin altres menors en situació de vulnerabilitat.

Fins al moment s’ha identificat cinc víctimes i s’han determinat set delictes d’abusos sexuals i quatre més amb mitjans tecnològics amb finalitats sexuals.

Futur professor

Un dels arrestats havia finalitzat recentment el grau en Magisteri i estava fent oposicions per accedir al sistema educatiu, ha precisat l’institut armat.

Notícies relacionades

Un va ser detingut a Madrid capital i l’altre a la localitat madrilenya d’Alcorcón.

L’operació ha sigut desenvolupada perl’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Arenas de San Pedro (Àvila) amb el recolzament de l’Equip d’Investigació Tecnològica de la Guàrdia Civil d’Àvila i s’ha desenvolupat en una localitat avilesa, Alcorcón i Madrid.