Treballava en un restaurant

Detingut a Barcelona un fugitiu buscat per un assassinat a Alemanya

L'home va colpejar amb una destral al cap i al coll un compatriota seu en un alberg

zentauroepp25969435 barcelona  barcelones  16 05 2014   sociedad      el ajuntam180716182349

zentauroepp25969435 barcelona barcelones 16 05 2014 sociedad el ajuntam180716182349

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, han detingut a Barcelona un fugitiu a qui li constava una ordre emesa per la Fiscalia de Frankfurt (Alemanya) per un delicted’homicidi. L’arrestat era buscat per uns fets ocorreguts l’any passat a la ciutat alemanya de Bad Homburg vor der Höhe, quan va colpejar diverses vegades amb una destral al cap i al coll un compatriota seu a l’interior d’un alberg. S’enfronta a 15 anys de presó.

Notícies relacionades

Gràcies als mecanismes de cooperació internacional, els agents especialitzats en la localització de fugitius van tenir coneixement que, mesos després dels fets, el presumpte autor s’havia desplaçat a Espanya. Després de diverses gestions, es va comprovar que treballava en un restaurant de Barcelona, per la qual cosa es va engegar un dispositiu per aconseguir el seu arrest junt amb agents de la Guàrdia Urbana.

Els agents van inspeccionar el local i van constatar que l’home treballava allà utilitzant una identitat falsa. Va ser localitzat ocult en un fons del magatzem i van procedir a la seva detenció.