Gravada per les càmeres

Així robava una lladre a treballadors d'hotels de Barcelona | Vídeo

La dona forçava taquilles d'empleats per emportar-se tota mena d'objectes personals

6b2dde6b-d84e-4e44-a39c-8edf0d4d21ac

6b2dde6b-d84e-4e44-a39c-8edf0d4d21ac

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut una dona de 35 anys per 18 robatoris amb força de taquilles de treballadors d’hotels del districte de Ciutat Vella de Barcelona. La detenció va tenir lloc el 30 d’octubre.

Dies abans, els agents van identificar la dona gràcies a les imatges gravades per les càmeres de videovigilància d’alguns dels establiments hotelers. En aquestes gravacions es podia veure com la dona accedia a l’hotel i buscava portes que la conduïen a les zones privades on estaven ubicats els armaris dels treballadors. Aquests espais estan destinats als empleats perquè guardin els objectes personals mentre estan treballant.

 

La detinguda, que en algunes ocasions anava acompanyada d’altres persones, accedia a l’establiment sense aixecar cap tipus de sospita. La dona buscava les zones privades o vestuaris dels treballadors i de manera dissimulada entrava a l’interior. Una vegada dins forçava les taquilles i sostreia els objectes personals, entre els quals hi havia telèfons mòbils, diners, targetes de crèdit i documentació personal.

Seguiment al carrer

El dia de la detenció, el 30 d’octubre, els agents li van fer un seguiment al carrer i en el moment en què va entrar en un establiment comercial van observar com accedia a la zona del magatzem, on suposadament els treballadors guarden les seves pertinences.

En aquell moment, l’encarregat de l’establiment va sortir del magatzem amb la dona, a qui els Mossos ràpidament van identificar i van detenir.

Notícies relacionades

Els investigadors la relacionen amb 18 robatoris amb força. La dona, amb una desena d’antecedents policials, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Temes:

Catalunya