01 juny 2020

Anar al contingut

Col·laboració ciutadana

¿Coneixes algú d'aquest vídeo? Els Mossos demanen ajuda per aclarir un crim

La policia busca identificar l'autor d'un assassinat comès el juny passat a Sabadell

El Periódico

¿Coneixes algú d'aquest vídeo? Els Mossos demanen ajuda per aclarir un crim

Els Mossos han demanat la col·laboració ciutadana per identificar el presumpte autor material d’un assassinat. El 29 de juny, a les 04.15 hores, un home va aparèixer mort al carrer de Gràcia número 33 de Sabadell. Els investigadors van determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van iniciar una investigació per establir l’autoria. Les imatges d’un establiment de la zona van registrar dues persones que estarien vinculades amb els fets, el presumpte autor material i una dona que l’acompanyava. 

Des dels Mossos, i a través de la xarxes, han fet una crida a la col·laboració ciutadana per veure si algú disposa d’alguna informació que contribueixi a la identificació de les persones que apareixen en les imatges.

Per a això han posat en marxa una compte de correu electrònic i un telèfon a través dels quals la ciutadania pot contactar amb els Mossos en el supòsit que disposi d’informació d’interès relacionada amb aquesta qüestió: mossos.homicidisabadell@gencat.cat, telèfon 667 08 97 96. En aquest telèfon es poden deixar contactes en la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.

Temes: Catalunya