Col·laboració ciutadana

¿Coneixes algú d'aquest vídeo? Els Mossos demanen ajuda per aclarir un crim

La policia busca identificar l'autor d'un assassinat comès el juny passat a Sabadell

sabadell

sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han demanat la col·laboració ciutadana per identificar el presumpte autor material d’un assassinat. El 29 de juny, a les 04.15 hores, un home va aparèixer mort al carrer deGràcia número 33 de Sabadell. Els investigadors van determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van iniciar una investigació per establir l’autoria. Les imatges d’un establiment de la zona van registrar dues persones que estarien vinculades amb els fets, el presumpte autor material i una dona que l’acompanyava. 

Notícies relacionades

Des dels Mossos, i a través de la xarxes, han fet una crida a la col·laboració ciutadana per veure si algú disposa d’alguna informació que contribueixi a la identificació de les persones que apareixen en les imatges.

Per a això han posat en marxa una compte de correu electrònic i un telèfon a través dels quals la ciutadania pot contactar amb els Mossos en el supòsit que disposi d’informació d’interès relacionada amb aquesta qüestió: mossos.homicidisabadell@gencat.cat, telèfon 667 08 97 96. En aquest telèfon es poden deixar contactes en la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.

Temes:

Catalunya