El gener passat

Detinguts dos atracadors que van agredir una empleada durant l'assalt a una joieria de Barcelona

Els dos delinqüents han sigut arrestats a Villalba (Madrid) i a la localitat alacantina de Benidorm

la policia detiene a dos atracadores que agredieron a una empleada durante el asalto a una joyeria de barcelona / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb els Mossos, han detingut un individu a Villalba (Madrid) i un altre a la localitat alacantina de Benidorm per un robatori amb violència i intimidació dut a terme el passat 24 de gener en una joieria de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

L’assalt va ser dut a terme per cinc persones que, després d’exhibir una arma blanca de grans dimensions, van agredir físicament l’empleada de l’establiment per apoderar-se de joies valorades en 125.977 euros.

Notícies relacionades

Després de diverses gestions, els agents van aconseguir identificar els cinc integrants del grup i van constatar que tres d’ells es troben fora del territori nacional, per la qual cosa l’Autoritat Judicial ha emès les corresponents ordres internacionals de detenció. Els altres dos van ser detinguts a Villalba (Madrid) i Benidorm (Alacant).

Entre els efectes intervinguts durant l’operació destaquen dues pistoles i un revòlver municionats amb un total de 24 cartutxos, dos silenciadors, un canó de pistola amb número de sèrie esborrat, una pistola simulada i diverses joies.