Aquestes són les notícies que marcaran la jornada del 25 d'octubre del 2019

zentauroepp50460725 concentracio sentencia191018164903

zentauroepp50460725 concentracio sentencia191018164903 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les notícies que marcaran aquest divendres 25 d’octubre, amb la vista posada en la manifestació organitzada per l’ANC i Òmnium dissabte a Barcelona.

Preparatius de la manifestació del 26-O

L’ANC i Òmnium escalfen motors per a la manifestació independentista de dissabte. Ho fan amb un vídeo que inclou imatges de mobilitzacions que no tenen relació amb el procés. La manifestació del 26-O divideix els sindicats.

Els Mossos fan pinya

La cúpula dels Mossos fa pinya davant de les crítiques de Torra i Torrent. Lamenta la «falta de recolzament institucional» per part del Govern (a excepció de la Conselleria d’Interior) i del Parlament i decideix que «només» actuarà en casos provats de mala praxi policial.

L’exhumació dels veritables caiguts

Després de l’exhumació de Franco, amb què Espanya posa fi a una ofensa històrica 44 anys després, queda pendentl’exhumació del Valle dels veritables caiguts: combatents morts i civils afusellats enterrats allà sense permís de les seves famílies.

Pendents del ‘brexit’

Notícies relacionades

Avui la UE podria acordar un ajornament del ‘brexit’ fins al 31 de gener. A Londres, Boris Johnson es planteja celebrar eleccions al desembre.

Segueix la recerca dels desapareguts al Francolí

Els equips de rescat continuen avui la recerca dels desapareguts després de la crescuda del riu Francolí. En les últimes hores han trobat el cadàver d’un home d’edat avançada, però queden quatre persones per localitzar.