Anar al contingut

a Palma de Mallorca

La policia evita que una dona es llanci al buit després de conèixer que li havien retirat la custòdia de la seva filla

La policia evita que una dona es llanci al buit després de conèixer que li havien retirat la custòdia de la seva filla

Manuel Lorenzo

Agents de la Policia Nacional van evitar aquest dimarts a Palma de Mallorca que una dona es llancés al buit després de conèixer que el servei de protecció de menors li havia retirat la custòdia de la seva filla. Segons ha informat la policia en un comunicat, el servei de protecció de menors va demanar aquest dimarts col·laboració al cos amb motiu de la retirada d’una custòdia d’una nena, menor d’edat.

Una vegada que se li va notificar la situació a la mare, ella es va alterar i va mirar d’impedir que s’emportessin la seva filla. No obstant, posteriorment es va calmar i va accedir que els treballadors de protecció de menors fessin la seva feina. Posteriorment, una vegada que la seva filla ja no hi era, la dona es va tornar a alterar, fins al punt que va manifestar que que es trauria la vida, i va començar a córrer cap a la terrassa per llançar-se al buit.

Al veure la seva acció, els agents es van llançar damunt seu abans que arribés a la terrassa i van aconseguir retenir-la. Posteriorment, es va avisar als serveis sanitaris perquè la dona fos atesa, i la van traslladar fins a l’Hospital Son Llàtzer.