Sánchez repetiria majoria i Cs s'enfonsaria a favor del PP, i altres notícies que has de saber avui

encuesta

encuesta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar al corrent de l’actualitat:

1) Enquesta eleccions generals Espanya: Sánchez repetiria majoria i Cs s’enfonsaria en benefici del PP. El PSOE necessitaria un pacte d’esquerres o l’abstenció de Casado o Rivera per governar. Errejón podria aconseguir fins a 12 diputats i la CUP debutaria al Congrés amb 5 escons.


2) Sondeig: Els espanyols creuen que el PP i Cs s’haurien d’abstenir. La majoria dels enquestats culpen el PSOE de la repetició electoral.


3) Eleccions a Portugal, el país que va ressorgir de les cendres de la crisi. La recuperació econòmica del país rescatat per la troica ha sorprès el món. El Govern socialista ha aconseguit donar la volta a l’austeritat sense renunciar a la consolidació fiscal.


Notícies relacionades

4) Més de 2.000 persones protesten per la inseguretat al barri del Besòs. Els manifestants han recorregut la Rambla de Prim amb pancartes i fent sonar cassoles. «No pot ser que tinguem por de baixar amb els nens al carrer», diu una veïna del Maresme.


5) El funambulista que va voler sobrevolar Barcelona. Charles Blondin va intentar passar del campanar de la catedral al del Pi sobre una maroma, ni la seu ni la parròquia li van donar permís. El que va ser el primer home que va creuar les cascades del Niàgara sí que va poder mostrar les seves acrobàcies a la desapareguda plaça de toros del Torín.