A Cantàbria

Una dona i la seva filla de set anys moren en un incendi a Laredo

Les dues víctimes han mort per intensa inhalació de fum

mueren una mujer y su hija de 7 anos en un incendio en su piso en laredo / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 49 anys i la seva filla de 7 anys han mort aquesta matinada per un incendi produït a la seva vivenda, a Laredo. El Centre de Gestió d’Emergències 112 del Govern de Cantàbria va rebre la trucada d’avís passades les 01.55 hores d’un veí que alertava que sortia fum per la porta i la finestra del pis.

Es van mobilitzar bombers autonòmics del parc de Laredo, personal mèdic del 061, agents de la Policia Local de Laredo i membres de la Guàrdia Civil.

A l’arribada dels bombers, hi havia moltíssim fum al pis al ser petit i estar molt confinat. Al procedir a les tasques d’extinció i ventilació van trobar a les habitacions la mare i la seva filla.

Reanimació sense èxit

Notícies relacionades

Els efectius van poder treure la nena i traslladar-la a l’hospital de Laredo, però la mare ja estava en parada. In situ han començat les tasques de reanimació, a les quals s’ha afegit el personal mèdic del 061, però desgraciadament no han resultat exitoses.

Mare i filla han mort per intensa inhalació de fum, segons ha informat la Guàrdia Civil. I es considera activar l’atenció psicològica per atendre la família. En aquests moments, estan tant Policia Local com Guàrdia Civil al lloc del succés i a l’hospital de Laredo, amb els cossos sota custòdia de la policia judicial a l’espera de l’aixecament dels cadàvers.