Avís de facua

Ikea retira un pitet infantil per risc d'asfíxia

El tancament del botó podria desprendre's del teixit a l'estirar-lo o mossegar-se i produir l'ennuegada en cas de ser ingerit

noticia14569h

noticia14569h

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Facua-Consumidors en Acció ha alertat de la retirada del mercat del pack de pitets infantils Matvra en blau i vermell d’Ikea  per possible risc d’asfíxia per als nadons. El tancament de botó podria desprendre’s del teixit a l’estirar-lo o mossegar-lo i fer que el menor s’ennuegués en cas de ser ingerit.

L’empresa ha indicat en un comunicat al seu web que aquesta retirada es fa després que s’hagin produït dos casos a Noruega i el Regne Unit, tots dos sense que els nadons necessitessin atenció mèdica.

Notícies relacionades

«La seguretat dels nostres clients és la nostra principal prioritat a Ikea, motiu pel qual hem decidit retirar el pitet infantil Matvra, Blau/Vermell 2-pack com a mesura preventiva. Els pitets amb el mateix nom, Matvra, amb un estampat de fruites/verdures en verd/groc són segurs, ja que tant els materials com el disseny són diferents», explica l’empresa.

Ikea assenyala als usuaris que tinguin aquests pitets que deixin d’utilitzar-los i els portin a la botiga per reemborsar-los totalment o substituir-los per un producte similar, sense necessitat de presentar el rebut de compra. 

Temes:

Nens Ikea