NOVA AGRESSIÓ EN GRUP

Dos detinguts per una presumpta violació grupal en una discoteca de València

Pel que sembla, quatre nois haurien interceptat la víctima quan anava al lavabo del local

Dos dels implicats haurien marxat, però els altres dos haurien consumat la violació

zentauroepp50166154 soc valencia discoteca indiana191001204652

zentauroepp50166154 soc valencia discoteca indiana191001204652 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero
Nacho Herrero

Periodista

ver +

La Policia Nacional ha detingut dos nois, de 22 i 25 anys, com a presumptes autors d’una possible violació grupal a una noia als lavabos d’una cèntrica discoteca de València diumenge al matí.

Els fets haurien ocorregut a les 7.30 hores quan, pel que sembla, la noia es dirigia als lavabos de l’establiment. En aquell moment, pel que sembla, quatre joves l’haurien interceptat i l’haurien portat a la zona dels lavabos masculins, moment en què dos d’ells podrien haver-se retirat.

Suposadament, els dos detinguts van arraconar la noia contra una paret i la van agredir sexualment, mentre la subjectaven fortament contra la seva voluntat.

Arrestats al mateix local

Els policies, alertats del succeït per la sala del 091, van acudir ràpidament al lloc, on van trobar la jove molt nerviosa i plorant, i després de realitzar les indagacions oportunes, van detenir a la sortida del local dos nois com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual. Tots dos són d’origen espanyol i han passat ja a disposició judicial, però la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Segons À Punt, la noia assegura que el personal de la discoteca no la va atendre malgrat la crisi nerviosa que patia i va ser ella mateixa la que va avisar la policia del que acabava de passar.

La discoteca es defensa

Notícies relacionades

La Indiana, la discoteca en la qual van passar els fets, va assegurar en un comunicat que «els empleats no van presenciar tals fets i, per tant, no van ometre el deure de socors al qual s’al·ludeix».

«De fet, quan el personal de la discoteca té coneixement del succeït, crida a la policia i col·labora en la identificació i detenció de les persones implicades», apunta la nota, en la qual els responsables del local reiteren que «condemnen tota mena d’actes delictius d’aquest tipus» tot i que demanen «cautela per respecte a les persones i la gravetat del que s’està publicitant»