A Touro

Ferides cinc persones a la Corunya al caure una ambulància en un riu

El vehicle transportava quatre pacients de diàlisis, que han sigut derivades a centres sanitaris

fotonoticia 20170805121229 640

fotonoticia 20170805121229 640

1
Es llegeix en minuts

Cinc persones han resultat ferides en un accident de trànsit aquest dimarts al matí al terme municipal de Touro (la Corunya) al caure al riu una ambulància que portava quatre pacients a diàlisi.

El sinistre ha tingut lloc cap a les 7.15 hores d’aquest dimarts a Bendaña, al precipitar-se al riu una ambulància de transport programat amb quatre pacients per a diàlisi i el conductor, han informat Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Les mateixes fonts han confirmat que el conductor de l’ambulància, que ha sortit de la via i s’ha precipitat al riu, ha obtingut resultat negatiu en la prova d’alcoholèmia.

El 112, després de rebre l’avís del sinistre, ha mobilitzat Urgències Sanitàrias de Galícia-061, els Bombers d’O Deza i d’Arzúa, la Guàrdia Civil de Trànsit i les Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil de Vila de Cruces i de Touro.

Notícies relacionades

Urgències Sanitàrias de Galícia-061 hi ha enviat dues ambulàncies assistencials per atendre cinc persones, tres homes i dues dones.

En concret, han sigut traslladats a l’Hospital Clínic de Santiago els homes J.M.B., de 77 anys, i G.B.P., de 74, així com les dones M.C.S., de 60 anys, i I.C.R., de 75. Per la seva part, ha sigut portat a la Clínica Souto Boo l’home J.L.R., de 54 anys, segons han informat fonts sanitàries.