VIOLÈNCIA MASCLISTA

Els Mossos busquen un violador que capta les víctimes amb un anunci de feina

Va actuar els dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i el Papiol (Barcelona)

Citava les dones en estacions de tren i les portava amb cotxe fins a una zona aïllada

zentauroepp49612304 29 08 2019 agentes de patrulla de los mossos d esquadra  en 190830171744

zentauroepp49612304 29 08 2019 agentes de patrulla de los mossos d esquadra en 190830171744 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra busquen un agressor sexual que capta les seves víctimes, els dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i el Papiol (Barcelona), a través d’anuncis d’internet, en els quals els oferia una feina de neteja.

Segons ha informat aquest dissabte la Cadena Ser, aquesta persona va citar les dones en estacions de tren i, posteriorment, les va portar amb cotxe fins a una zona aïllada, on les va agredir i els va robar les pertinences i el telèfon mòbil.

L’individu utilitza un portal d’anuncis per oferir feines de neteja i així contactar amb possibles víctimes.

El primer dels successos dels quals la policia té constància va tenir lloc el dia 12, quan l’home va citar una noia a l’estació de tren del Papiol per parlar d’una suposada oferta de treball.

La va fer pujar al seu cotxe i la va portar fins a l’aparcament d’un restaurant, on li va dir que si volia obtenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove, de 20 anys, s’hi va negar i va aconseguir fugir, tot i que l’home es va quedar amb la seva bossa i el seu telèfon mòbil.

D’altra banda, el dia 16, va citar una altra noia interessada per l’anunci a l’estació de Rubí (Barcelona), a les quatre de la tarda, i, posteriorment, li va dir que pugés al seu cotxe amb l’excusa d’ensenyar-li on treballaria.

Notícies relacionades

Van arribar fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, molt a prop del cementiri i darrere d’una fàbrica, on va violar la jove, de 18 anys, i li va robar la bossa i el telèfon mòbil, amb la qual cosa no va poder alertar sobre el que li va passar fins que va trobar un vigilant privat d’una empresa de la zona.

Els Mossos d’Esquadra de l’Área d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud, que mantenen en secret el cas, busquen dades per intentar identificar l’individu, a través d’imatges, possibles testimonis, de la pàgina web en la qual va posar l’anunci o per la descripció feta per les mateixes víctimes.