Les vagues d'Iberia, Ryanair i Renfe compliquen l'operació tornada i altres notícies que has de saber avui

undefined49541271 barcelona  24 08 2019  econom a   panel de salidas de la ter190824125216

undefined49541271 barcelona 24 08 2019 econom a panel de salidas de la ter190824125216 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar al corrent de l’actualitat:

1) Les aerolínies cancel·len més de 200 vols per les vagues. El Prat i Barajas viuran una 'operació tornada' accidentada amb aturades contra Iberia i Ryanair Ryanair


2) Mor la filla de Luis Enrique. L’exseleccionador de 'la Roja' emet un comunicat en el qual anuncia la mort de Xana, de 9 anys, afligida d’un càncer ossi contra el qual feia cinc mesos que lluitava. El mes de març passat,Luis Enrique va abandonar el seu càrrec al capdavant de la seleccióal·legant “motius familiars de força major”. Les mostres de condol i recolzament s’han anat succeint quan s’ha sabut la notícia.


3) Iglesias recula per aferrar-se a la coalició. El líder morat accepta ara la proposta del PSOE del juliol més polítiques d’ocupació El Govern veu “penediment” en els morats, però insisteix en un pacte programàtic



Notícies relacionades

4) Centenars de cuidadors no professionals es veuen obligats a quedar-se a casa durant les vacances perquè no poden deixar d’atendre els seus familiars i el preu de les residències privades, on sí que hi ha places, ascendeix als 1.900 euros al mes.


5) Vuit anys atrapats a Hondures: el malson d’un empresari català i la seva filla. La peripècia de Jaume Costa per sortir del país, després de ser abandonat per la seva dona, inclou intents de segrest, suborn i extorsions. La seva ex està buscada per l’FBI.