La visita del ministre iranià al G-7 descol·loca Trump i altres notícies que has de saber avui

zentauroepp49565054 this handout photo obtained from the twitter account of iran190825203803

zentauroepp49565054 this handout photo obtained from the twitter account of iran190825203803

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar al corrent de l’actualitat:

1) Macron descol·loca Trump convidant el ministre d’Exteriors de l’Iran a la cimera del G-7. Mohammad Javad Zarif s’ha reunit amb el seu homòleg francès, Jean-Yves Le Drian, en una trobada per sorpresa al marge de la cimera del G-7 a Biarritz. Sánchez ha sigut un altre dels convidats del president francès, la qual cosa suposa un reconeixement al perfil internacional del president del Govern espanyol.


2) L’Armada farà detonar avui una bomba trobada a la Barceloneta. Bussejadors de la Guàrdia Civil han localitzat un artefacte a la platja de Sant Sebastià de Barcelona que podria procedir de la guerra civil. La bomba, submergida a tres metres de profunditat i a 25 metres de la sorra, ha obligat a desallotjar la platja.

whatsapp-video-2019-08-25-at-202313 / periodico


3) Set morts a Mallorca en un xoc aeri. En l’accident, que ha tingut lloc als afores d’Inca, han perdut la vida els tres adults i dos menors que viatjaven en un helicòpter –el pilot, un matrimoni alemany i les seves dues filles– i els dos ocupants d’un ultralleuger, el pilot del qual, Juanjo Vidal, era un ciutadà valencià.


Notícies relacionades

4) Analitzem la cara i creu de la prostitució masculina. Així és la vida d’un gigoló.


5) Griezmann lidera la remuntada del Barça davant del Betis (5-2). Dos gols del francès fan oblidar les absències i el Camp Nou ovaciona els joves Carles Pérez i Ansu Fati. Valverde ha tingut paraules d’elogi per al davanter.