DOS DIES SEGUITS

Atracats dos hotels amb armes de foc a Castelldefels i Esplugues de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra sospiten que els assaltants, que han actuat encaputxats, són els mateixos en els dos casos

zentauroepp49516754 01 02 2019 foto   dolors bassa  cotxe mossos      els mossos190824184652

zentauroepp49516754 01 02 2019 foto dolors bassa cotxe mossos els mossos190824184652 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen i proven de localitzar els encaputxats que la matinada d’aquest dissabte han assaltat amb armes de foc un hotel a Castelldefels (Baix Llobregat). Divendres a la matinada, un altre grup armat ha intentat robar també en un altre hotel d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Els Mossos sospiten que els assaltants són els mateixos en els dos atracaments.

Segons ha informat el diari ‘El País’,en els dos casos els assaltants han actuat encaputxats i portant armes de foc,tot i que la policia desconeix si eren reals o simulades.

L’atracament d’aquesta matinada ha sigut cap a les tres de la matinada. Tres d’encaputxats han entrat en un hotel de Castelldefels, han amenaçat el recepcionista amb una arma de foc i l’han tancat a una habitació.

Els assaltants han aconseguit obrir la caixa forta on hi havia la recaptació de la nit i s’han emportat el botí sense causar ferits.

Segon atracament en dos dies

Notícies relacionades

La matinada d’aquest divendres, van ser quatre els assaltants encaputxats els que es van dedicar amb violència a trencar els vidres d’un altre hotel a Esplugues de Llobregat que tenia les portes tancades.

Un vigilant de l’hotel va acudir i va donar l’alto als lladres, que van fugir en un cotxe sense poder emportar-se res.

Temes:

Robatoris Armas