RECUPERATS EL SALVADOR I LA TERESA

Localitzat el remolc robat amb els gegants del Vendrell

La Guàrdia Civil ha trobat el vehicle en una carretera secundària de Castelló, entre Nules i Moncofa

Les figures estan en bon estat i «tornaran a casa» aquest dissabte al matí

foto 3538684

foto 3538684

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest matí el remolc dels Gegants i Capgrossos del Vendrell en una carretera secundària de Castelló entre els municipis de Nules Moncofa. Segons ha assegurat la Guàrdia Civil, el Salvador i la Teresa es troben en bon estat i aquest dissabte al matí “tornaran a casa”.

Una unitat de la Guàrdia Civil de Burriana ha localitzat el remolc a les 10.45 hores i s’ha posat en contacte amb l’entitat per notificar-los la troballa.

“Li agraïm de tot cor la tasca realitzada”, ha expressat la colla “després d’una setmana de sofriment”.

L’Ajuntament del Vendrell (Baix Penedès) va denunciar diumenge passat el robatori del remolc en una nau del polígon industrial de La Cometa. Es preveu que aquest cap de setmana es faci una benvinguda a l’ajuntament del municipi.

Hipòtesi

La policia treballava amb la hipòtesi que els lladres estaven interessats en el remolc, de cinc metres de longitud.

Notícies relacionades

L’alcalde de la localitat, Kenneth Martínez, va demanar aquesta setmana als autors del robatori que deixessin en el millor estat possible els dos gegants i en una zona visible per ser rescatats. “Volem que per a la pròxima Fira de Santa Teresa, a l’octubre, puguin tornar a ballar a la plaça Vella”, va apuntar.

L’Ajuntament del Vendrell ha agraït a través d’un comunicat la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants.