A LA LLANA

Investigats dos homes per fotografiar menors en una platja de Múrcia

En els dos casos es tracta de delinqüents sexuals amb antecedents

playalallanamurcia

playalallanamurcia

1
Es llegeix en minuts

La Policia de San Pedro del Pinatar de Múrcia investiga dos homes per fer fotografies als menors que es banyaven a la platja de La Llana de Múrcia, tal com informa aquest dijous‘La Opinión de Murcia’. Els sospitosos, l’activitat dels quals van explicar els banyistes als socorristes del sorral, han actuat en dies diferents i, segons els agents que porten la investigació, no tenen vinculació entre ells, si bé es tracta de dos delinqüents sexuals amb antecedents per possessió i distribució de pornografia infantil.

La Unitat de Platges –agents que vigilen les platges de la localitat– van identificar els individus i, després de comprovar els seus antecedents, van informar la Guàrdia Civil, que els va fer fora de la platja.

No han sigut arrestats

Notícies relacionades

Cap dels dos sospitosos –de nacionalitat espanyola i d’entre 30 i 40 anys– han sigut arrestats, ja que la Policia no pot fer-ho simplement per rondar per un lloc. No obstant, “la Unitat de Platges els té controlats i vigila que aquests individus no s’acostin a la zona”, normalment freqüentada per famílies i menors.

Segons els testimonis, els homes aprofitaven quan els pares els canviaven el banyador per observar-los i fotografiar-los. Els agents els van requisar les càmeres.