AHIR, A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Una dona mor ofegada a Girona i eleva a 22 les víctimes d'aquest estiu

El cap de setmana passat tres persones més van perdre la vida a la costa catalana

11054084 59

11054084 59

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona de 86 anys i de nacionalitat espanyola ha mort ofegada el migdia d’aquest dilluns a la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), segons un comunicat de Protecció Civil.

Hi han intervingut dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, la policia local i la Guàrdia Civil.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut una desena de trucades a les 13.30 hores dient que una persona s’havia ofegat a la platja i que l’havien tret inconscient de l’aigua.

Els socorristes presents a la platja han fet les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del SEM, però no han donat resultat.

La platja de Sant Pol, al límit amb el municipi de Platja d’Aro, comptava amb bandera verda quan s’ha produït el succés.

Cap de setmana fatídic

Notícies relacionades

Amb la dona morta aquest dilluns ja són 22 les persones que han mort a les platges catalanes durant aquest estiu, quatre d’elles en els últims tres dies.

Dissabte passat, un nen de 4 anys i el seu pare, de 29, tots dos de nacionalitat francesa, van morir ofegats a la platja de Riells de l’Escala. Tan sols unes hores abans, un home, de 70 anys, va morir a la platja de Garbí de Calella, al Maresme.