A PROP DE FIGUERES

Presó per a un home per haver violat tres vegades la mateixa dona

L'agressor, que coneixia la seva víctima, la va deixar lligada en una barraca

mossos-recurso

mossos-recurso

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de nacionalitat espanyola ha ingressat en presó provisional a Figueres acusat d’haver segrestat una dona i d’haver consumat tres violacions, a les quals se n’afegeix una altra en grau de temptativa.

Segons confirma el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al processat se l’investiga per aquests quatre delictes sexuals, a més del de detenció il·legal i un altre d’amenaces.

El Jutjat d’Instrucció número 6 de la capital empordanesa ha decretat aquest divendres per a l’acusat presó provisional, comunicada i sense fiança.

L’agressor, de 39 anys, veí de Figueres i amb múltiples antecedents policials, i la víctima, d’origen llatinoamericà, es coneixien prèviament i van coincidir la matinada d’aquest dijous passat en una festa, segons fonts pròximes a la investigació.

Lligada a la barraca

La versió de la dona és que, cap a les quatre de la matinada, tots dos van acabar en una barraca d’uns horts del nucli d’Hostalets de Llers, a la localitat de Llers. Allà, ell la va violar tres vegades, ho va intentar una quarta sota amenaces i, després, la va deixar lligada, tot i que, al matí, ella va aconseguir escapar-se i demanar ajuda a un veí.

Notícies relacionades

La comissaria dels Mossos d’Esquadra va registrar sobre les 10.30 hores una trucada d’un home que explicava que una dona li havia demanat ajuda i que li havia explicat que havia sigut objecte d’un assalt sexual i d’una detenció il·legal. Deu minuts després, el presumpte agressor va acudir a aquella mateixa dependència policial per explicar que havia mantingut relacions consentides amb una coneguda, però que ella s’havia colpejat involuntàriament i que estava ferida.

Els Mossos d’Esquadra, coneixedors de la trucada prèvia del veí d’Hostalets de Llers, van optar per detenir l’home, que ha passat aquest divendres a disposició del jutge, que ha decretat per a ell presó provisional. 

Temes:

Violacions