Localitzat el cos sense vida d'un menor desaparegut en un càmping d'Espot (Lleida)

Un helicòpter que participava en la recerca del menor ha localitzat el cadàver, en una zona de difícil accés

El menor, de nacionalitat holandesa, va desaparèixer dijous a la tarda al càmping La Mola d'Espot

espot / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Aquesta divendres al matí els Bombers han localitzat al fons d’un barranc el cos sense vida d’un menor de 14 anys a qui buscaven des d’ahir a la nit després que els seus pares en denunciessin la desaparició al càmping La Mola d’Espot (Espot, Pallars Sobirà), on la família estiuejava. 

Notícies relacionades

Quatre dotacions terrestres de Bombers i un helicòpter, juntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra han participat en la recerca, que va començar ahir a les 20.21 hores de dijous a la nit i es va prolongar sense èxit fins a les 4 de la matinada. Aquest matí, s’ha inclòs un helicòpter al dispositiu de rescat i ha sigut el mitjà aeri el que ha localitzat visualment el cos des de l’aire al fons d’un barranc, en una zona de difícil accés. La Unitat d’Intervenció de Muntanya (UIM) dels Mossos duran a terme l’aixecament del cadàver, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques ofereix recolzament psicològic a la família.

El nen es va quedar al càmping

Dijous a la tarda, els pares del nen van anar d’excursió al pantà de la Torrassa, pròxim a Espot, però el nen no va voler anar i es va quedar al càmping. Al tornar i no trobar el seu fill, els progenitors van avisar a Emergècies, que van iniciar la recerca.