AGREDIA AMB UN INSTRUMENT PERILLÓS

Empresonats dos homes acusats de diverses violacions al Vendrell

Un dels detinguts ja havia complert una condemna prèvia d'onze anys per un delicte contra la llibertat sexual

undefined49306428 grafcav6993  bilbao  02 08 2019   momento de la concentraci 190809183054

undefined49306428 grafcav6993 bilbao 02 08 2019 momento de la concentraci 190809183054 / LUIS TEJIDO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat de guàrdiadel Vendrell ha acordat aquest divendres presó provisional, comunicada i sense fiança per a dos homes acusats d’un total de cinc violacions i una en grau de temptativa al Vendrell. 

Un dels homes va cometre cinc violacions amb instrument perillós a la zona, l’última, segons ha confirmat l’Ajuntament de la localitat en un missatge de Twitter publicat en el seu perfil oficial, va ser al carrer Albinyana del municipi tarragoní.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre l’home també pesa un delicte de robatori amb violència i lesions que havia comès en el mateix període de temps. El detingut ja havia complert una condemna prèvia d’onze anys per un delicte contra la llibertat sexual. 

Segon empresonat

El segon empresonat, de 39 anys, va abordar una jove de 23 anys que va amenaçar amb una navalla per intentar agredir-la sexualment. L’assalt es va produir el 26 de juliol passat, en plenes festes majors de la localitat, quan la noia tornava a casa seva de matinada.

Notícies relacionades

Després d’amenaçar-la amb l’arma blanca, l’home va ser sorprès per una tercera persona que passava per allà i va intervenir per evitar l’agressió trucant a la policia. Malgrat això, l’home va aconseguir escapar i va ser detingut posteriorment.

El cas està sota secret d’actuacions i no es descarta que el detingut sigui el mateix home que va intentar agredir sexualment una altra noia a Coma-ruga (El Vendrell).