DELICTE D'HOMICIDI

El jutge envia a presó l'assassí de la dona d'Hospitalet

També suspèn la pàtria potestat del fill que tenien en comú

hopsitaler / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

 El jutge ha acordat aquest dijous enviar a la presó el jove de 22 anys acusat de matar la seva exparella a l’Hospitalet de Llobregat, la víctima mortal 1.013 de la violència masclista a Espanya des que van començar a registrar-se aquests crims el 2003.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat de violència contra la dona de l’Hospitalet ha acordat presó provisional sense fiança per al detingut, acusat d’un delicte d’homicidi.

A més, el jutge ha ordenat la suspensió de la pàtria potestat del detingut respecte del seu fill comú amb la víctima, Rita Nicola, una jove de 21 anys que va morir dissabte passat a l’Hospital de Bellvitge a causa de les lesions sofertes després de ser agredida violentament per la seva exparella.

El detingut, que avui només ha contestat davant del jutge les preguntes del seu advocat, havia sigut denunciat prèviament per la víctima per maltractament, per la qual cosa el jutge li havia dictat una ordre d’allunyament, segons fonts pròximes a la investigació.

Carterista habitual

Notícies relacionades

El jove, de nacionalitat peruana igual com la víctima, acumula diversos antecedents per robatori amb violència i furt, comesos principalment a Barcelona, en els quals utilitzava una identitat falsa si era sorprès per la policia.

Segons les fonts, quan els Mossos van arrestar dilluns passat, 5 d’agost, el sospitós d’aquest crim masclista i li van prendre les empremtes dactilars van comprovar que havia utilitzat una identitat falsa en les diverses ocasions en què va ser identificat, i una vegada també detingut, per delictes contra el patrimoni.