En una vivenda

L'amiga de l'agredida grupalment a Benidorm denuncia també abusos

Els cinc acusats compareixen aquest dijous davant del jutge

benidorm / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’amiga de la jove noruega de 20 anys que va denunciar una suposada agressió sexual grupal per part de cinc homes d’entre 18 i 19 anys agressió sexual grupal  també ha denunciat haver sigut víctima d’abusos sexuals.

Fonts de la investigació han informat a Efe que aquesta jove, també noruega i de 20 anys, va ser presumptament objecte de tocaments sense consentiment per, almenys, alguns dels detinguts.

Aquesta jove va acudir amb la seva amiga a l’apartament que ocupaven els cinc homes, francesos, i estava en una de les habitacions amb dos dels arrestats abans d’aconseguir escapar en un moment en què la víctima de l’agressió grupal ocupava una altra estada amb els altres tres.

Posteriorment, cap a les 1.45 hores, va anar amb la seva amiga al centre de salut de la població pròxima d’Alfàs del Pi i allà totes dues van denunciar l’agressió sexual grupal, en un cas, i els abusos, en un altre.

Coneguts per Instagram

La víctima de la violació va arribar al centre sanitari sense roba interior i amb el vestit posat al revés, segons les fonts consultades per Efe, que també han aclarit que no hi va haver robatori i que no consta que el que va passar fos gravat en cap telèfon mòbil.

Les dues víctimes havien conegut els detinguts a través de la xarxa social Instagram i van quedar amb ells a Benidorm abans de dirigir-se a l’apartament, situat en una sisena planta del número 3 del carrer Montecarlo.

Notícies relacionades

Els joves han arribat aquest dijous al jutjat per prestar declaració davant d’una jutge. Tres d’ells han arribat dins d’un furgó de la Guàrdia Civil que ha entrat a les 11.25 hores a l’aparcament subterrani del Palau de Justícia de Benidorm.

La jutge els prendrà declaració en les pròximes hores assistits per un nou advocat del consolat francès, després que ahir fossin defensats en primera instància per un lletrat del torn d’ofici que ha desistit de continuar representant-los.

Temes:

Violacions