Janet Sanz: «No es resoldrà el 'top manta' amb seguretat» i altres notícies que has de saber avui

entrevista janet sanz / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Janet Sanz: “Si algú pensa que amb polítiques de seguretat resoldrem el problema del ‘top manta’, s’equivoca”. La tinent d’alcalde defensa la regulació hotelera i no creu que a la ciutat hi hagi un problema d’inseguretat.


2) Eldiscurs de Pedro Sánchez està cada vegada més allunyat d’un Govern de coalició amb Podem, la fórmula queva explorar sense èxit per aconseguir la seva investidurael 25 de juliol passat. Allò va fracassar, i no es tornarà a repetir. Tampoc Podem, que acusa Sánchez d’utilitzar unes noves eleccions a tall de “xantatge”, sembla disposat a repetir-ho.


3) Pendents de la vaga indefinida de vigilants de seguretat a l’aeroport de Barcelona-el Prat convocada a partir d’aquest divendres. La mediació ha fracassat i els treballadors votaran avui en assemblea l’última proposta de l’empresa, que el comitè considera insuficient.


Notícies relacionades

4)Neix un linx boreal al Pirineu. Per primera vegada en més d’un segle ha nascut a Catalunya una cria d’aquesta espècie gairebé oblidada en la cultura rural local que no és, com el linx ibèric, un gat gran, sinó que el linx boreal pesa 30 quilos i fa 130 centímetres de morro a la punta de la cua i, si s’ho proposa, és capaç de caçar un cabirol.


5) Deu anys sense Dani Jarque. El capità de l’Espanyol se’n va anar avui fa una dècada amb només 26 anys. Molts han sigut els homenatges que el jugador ha rebut, però cap de tan meravellós com el d’Andrés Iniesta, l’astre que va dedicar al seu amic Dani el gol més important de la seva vida, el que va donar a Espanya el títol al Mundial de Sud-àfrica l’11 de juliol del 2010. Avui, els blanc-i-blaus disputen contra el Lucerna suís el partit corresponent a la tercera fase prèvia de la Lliga Europa.