Segueix en estat crític

L'adolescent que va llançar un nen des del Tate Modern compareix aquest dimarts

Està acusat d'intentar assassinar el menor, amb qui no té cap vincle

FILE PHOTO: The view from a new viewing platform during the unveiling of the New Tate Modern in London, Britain, June 14, 2016.    REUTERS/Stefan Wermuth/File Photo

FILE PHOTO: The view from a new viewing platform during the unveiling of the New Tate Modern in London, Britain, June 14, 2016. REUTERS/Stefan Wermuth/File Photo / Stefan Wermuth (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Efe

 Un noi de 17 anys ha sigut acusat d’intent d’assassinat per presumptament llançar un nen de sis anys des deldesè pis del museu d’art modern Tate Modern de Londresdesè pis del museu , segons va informar la Policia Metropolitana de la capital britànica.

L’acusat compareixerà al jutjat de Bromley Youth aquest dimarts i, segons la mateixa font, no existeix cap vincle entre la víctima i l’atacant.

El nen és francès i estava passant uns dies a Londres amb la família. 

El seu estat és crític, però es troba estable, després que caigués aquest diumenge des del desè pis i fos trobat a la terrassa del cinquè pis.

Els serveis d’emergències van rebre un avís cap a les 13:40 GMT de diumenge, després de la qual cosa es van personar al conegut museu. 

Notícies relacionades

La Tate Modern va obrir les portes l’any 2000 en un edifici que antigament va acollir una central elèctrica a la vora del conegut riu Tàmesi.

Des d’aleshores és un dels llocs més coneguts i transitats de la capital londinenca i va ser l’atracció turística més popular del Regne Unit el 2018 amb 5,9 milions de visitants, segons xifres oficials.