CINQUENA VÍCTIMA de VIOLÈNCIA de GÈNERE

L'assassí masclista de l'Hospitalet també era un carterista de Barcelona

Els Mossos descobreixen que el detingut utilitzava dues identitats diferents: un futbolista peruà i un lladre colombià

Aquest dilluns va ser arrestat per matar a cops la seva nòvia, una dona de 21 anys i mare del seu fill d'any i mig

hopsitaler / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

El noi de 22 anys arrestat aquest dilluns per l’assassinat de la seva parella, Nicole, de 21 anys, a l’Hospitalet de Llobregat tenia diversos antecedents per furts i robatoris amb violència, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. D’entrada, en l’historial del delinqüent, Jimmy, constava únicament l’ordre d’allunyament sobre la Nicole perquè cada vegada que va ser sorprès delinquint a Barcelona va entregar a la policia una identitat falsa.

Els Mossos d’Esquadra van descobrir que utilitzava dues identitats –una cosa no tan infreqüent– a l’agafar-li l’empremta dactilar després de la detenció pel crim masclista. La van introduir a la base de dades i els van sortir  dos homes diferents: Jimmy, de nacionalitat peruana, que es guanyava la vida jugant a futbol el cap de setmana, i un carterista, de nacionalitat colombiana, que robava a Barcelona entre setmana.

Sobre aquesta segona identitat, la que Jimmy facilitava cada vegada que era arrestat a Barcelona, pesen diversos antecedents per furts i un per robatori amb violència.

L’autòpsia confirma la mort criminal

El Jimmy va ser arrestat aquest dilluns per l’assassinat de la seva nòvia Nicole, la mare del seu fill d’any i mig, amb qui residia en un pis ocupat del barri de Can Serra de l’Hospitalet de Llobregat. La parella es va barallar i, pel que sembla, el Jimmy va arribar a colpejar la Nicole, perquè un jutge va interposar una ordre d’allunyament de l’home respecte a la dona arran d’aquell incident. L’1 d’agost, dijous, la Nicole va celebrar la seva festa d’aniversari i el Jimmy va tornar.

Notícies relacionades

L’endemà, la Nicole 'va aparèixer' inconscient i va ser traslladada d’urgència a l’hospital Bellvitge, on va acabar morint. La causa de defunció no estava clara –el Jimmy fingia desconèixer què havia passat– i es va dur a terme l’autòpsia. L’examen forense va diagnosticar que es tractava d’una mort d’origen violent: el cos presentava cops.

L’hospital va avisar el Jutjat d’Instrucció 1 i aquest als Mossos d’Esquadra. Tres dies després, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va localitzar i va detenir el Jimmy. A l’identificar el sospitós amb l’empremta dactilar, els agents van descobrir que entre setmana també era un carterista a Barcelona.