Màxima incertesa davant d'una investidura encallada i altres notícies que has de saber avui

investidura-pedro-sanchez

investidura-pedro-sanchez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El PSOE i Podem deixen la negociació en coma a poques hores de la investidura. Aquestes són les peticions de Podem i l’oferta del PSOE. Pot llegir total’actualitat de la jornada de la segona votació d’investidura, al minut. La pregunta del dia: ¿Creieu que el PSOE i Podem tenen voluntat real d’arribar a un acord?


2) Els narcopisos i la marihuana entren a la Mina. Els que viuen o treballen aquí confessen que sempre s’ha venut droga, però ara la situació s’ha escapat de les mans. Fins i tot hi ha vivendes amb cultius clandestins de marihuana l’aroma de la qual es nota durant un simple passeig pel barri.


3) Un empresari confessa una nova trama de finançament il·legal de CDC. Joan Manuel Parra va cobrar 750.000 euros d’una productora audiovisual pels serveis realitzats al partit. Aporta una gravació que conté una conversa que va mantenir l’octubre del 2011 amb qui després seria conseller de Justícia i diputat de Junt pel Sí Germà Gordó.


Notícies relacionades

4) Anatomia del peatge urbà: Cobrar per utilitzar el cotxe a la ciutat guanya força davant la pressió de la UE contra la pol·lució. A Madrid, la pressió de Brussel·les apuntala el projecte de Madrid Central. Avui Brussel·les farà efectiva la demanda contra Espanya per incomplir la normativa de qualitat de l’aire.


5) Boris Johnson es compromet a deixar la UE el 31 d’octubre "sigui com sigui". I avisa que si no hi ha renegociació amb Brussel·les els britànics han d’estar a punt per a una sortida sense acord. La UE li recorda que no renegociarà el 'brexit'.