Investigació

Detingut a Marbella per una presumpta agressió sexual a una turista en un lavabo

La noia va dir que no va poder demanar ajuda perquè estava èbria i va acudir després a l'hospital

policianacional-1543491457935

policianacional-1543491457935

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un home per una presumpta agressió sexual a una jove turista al municipi malagueny de Marbella, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.

Pel que sembla, segons ha avançat aquest dijous diari 'Sur’, els fets haurien ocorregut a la nit quan, presumptament, el noi va aprofitar que la dona havia anat al lavabo per agredir-la sexualment.

La noia, que va manifestar que no va poder demanar ajuda perquè estava èbria, va ser després quan va acudir a l’hospital explicant que hauria sigut víctima d’una presumpta agressió sexual.

Després d’això, el centre es va activar el protocol d’actuació davant de víctimes d’abusos sexuals. A més, els agents de la policia es van fer càrrec de la investigació.

Anava amb una amiga

Notícies relacionades

Segons avança el diari, la jove es trobava passant uns dies de vacances a Marbella i havia sortit de festa acompanyada per una amiga. Pel que sembla, van conèixer uns nois i van ser els qui els van oferir anar a l’apartament d’un d’ells, lloc en el qual, pel que sembla, s’hauria comès la presumpta agressió sexual aprofitant que ella va anar al lavabo.

Després dels fets, els agents van localitzar i van detenir l’home i després de ser posat a disposició del jutjat van decretar llibertat amb càrrecs, investigat per un suposat delicte d’agressió sexual.

Temes:

Violacions