On Catalunya

a Ribes Roges

Una dona de 86 anys mor a la platja de Vilanova

Es tracta de la víctima número 11 a les platges catalanes des que es va iniciar l'estiu

zentauroepp11213483 vilanova i la geltru bandera roja en la playa de ribes roges190724165000

zentauroepp11213483 vilanova i la geltru bandera roja en la playa de ribes roges190724165000 / NURIA PUENTES

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona de 86 anys ha mort aquest dimecres a la platja de Ribes Roges, a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), un succés que eleva a 11 la xifra de persones mortes aquest estiu a les platges catalanes.

Segons el Govern català, el telèfon d’emergències 112 ha rebut, cap a les 12.50 d’aquest matí, diverses trucades que informaven que els socorristes d’aquesta platja del Garraf havien tret una persona inconscient de l’aigua.

Els socorristes han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima, una dona de 86 anys, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A l’arribar al lloc dels fets, han activat dues ambulàncies i un helicòpter, tot i que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos més de la Policia Local.

Onze persones en dos mesos

Notícies relacionades

A la platja de Ribes Roges, a Vilanova, que disposa d’un servei de vigilància, aquest dimecres onejava la bandera verda, que indica que les condicions de bany són bones. Amb aquesta víctima, ja són 11 les persones que han mort a les platges de Catalunya des de principis d’estiu.

Des de Protecció Civil s’ha fet una crida a extremar les precaucions a la platja i a escollir, en la mesura que sigui possible, les que estiguin vigilades, a més de tenir present sempre "les nostres condicions i limitacions físiques" per evitar qualsevol sobreesforç que posi en risc la nostra vida.