El PSOE abaixa el to i ja negocia amb Podem i altres notícies que has de saber avui

video 3529917 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El PSOE abaixa el to i ja negocia amb Podem. El pas enrere fet divendres pel líder de Podem, que va renunciar a ser ministre per no ser “excusa” del fracàs d’un “Govern de coalició d’esquerres”, ho va canviar tot. Ara els socialistes es recepten “humilitat” i “bon to” i Calvo i Echenique ja tracten sobre Pressupostos, reforma educativa i Catalunya.British Airways i Lufthansa cancel·len els seus vols a El Cairo per precaució


2) Entrevista a Manuel Valls, que es congratula d’haver impedit un alcalde independentista i afirma que els secessionistes han de renunciar al separatisme: “La de Barcelona és la primera gran derrota de l’independentisme”.

manuel-valls / periodico


3) British Airways i Lufthansa cancel·len els seus vols a El Cairo “per raons de seguretat”.  El Ministeri d’Aviació Civil d’Egipte contraresta la mesura programant des d’avui més viatges des de la capital egípcia fins a Londres “per facilitar el transport de passatgers durant aquest període”.


Notícies relacionades

4) Ofensiva als jutjats contra les targetes de crèdit amb pagament ajornat. Una sentència del Suprem del 2015 ha donat peu als usuaris a reclamar per usura de les entitats. A la sentència, l’alt Tribunal condemnava el Banc Sygma Hispania a tornar el cobrat de més a un client per un préstec al consum amb un tipus d’interès del 24,6%, del qual el Suprem va decretar el caràcter usurari del crèdit ‘revolving’ concedit al consumidor.


5) El Sónar tanca l’edició més difícilamb 105.000 espectadors. La 26a edició del Sónar tanca deixant una sensació agredolça entre els seus organitzadors: hi ha hagut 21.000 espectadors menys que en l’última edició, però també un canvi de dates (se celebrava al juny) i la inquietud pel greu conflicte laboral entre els ‘riggers’ i la Fira de Barcelona.