Tiroteig a Mataró amb un ferit de bala

L'incident s'ha produït aquest dijous a primera hora de la tarda

mataro1

mataro1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys una persona ha resultat ferida durant un tiroteig aquest dijous a primera hora de la tarda al barri de Rocafonda de Mataró (Maresme). L’autor dels trets ha fugit en un cotxe. 

Pel que sembla, hi ha hagut un enfrontament i una tercera persona ha rebut l’impacte de bala. 

Al voltant de les 15.30 hores, la policia hauria rebut un avís advertint que s’hauria produït un incident amb trets a l’altura del carrer del Poeta Josep Punsola, al costat del carrer de Pablo Picasso. A causa del tiroteig, ha resultat ferit lleu un home de 43 anys que el Servei d’Emergències Mèdiques ha traslladat a l’Hospital de Mataró.

Segons fonts coneixedores dels fets, el projectil no li ha impactat de forma directa, sinó que li ha tocat lleugerament el cos després d’impactar contra un altre element primer.

El Partit Popular de Mataró s’ha fet ressò del succés:


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’El Periódico, el Club eP!

Temes:

Catalunya