Les víctimes, turistes

Operació a Barcelona contra els lladres de rellotges de luxe

Els registres han començat a primera hora del matí

zentauroepp49048001 mossos190718095212

zentauroepp49048001 mossos190718095212 / Elisenda Rosanas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dispositiu delsMossos  està en marxa a Barcelona per desarticular un grup dedicat als robatoris violents, segons ha avançat ‘El País’ i ha pogut confirmar l’ACN. El principal botí que busquen els delinqüents són els rellotges de luxe i les seves víctimes són bàsicament turistes.

L’operació s’ha iniciat a primera hora, cap a les 8.00 del matí, i està sota secret de sumari. Segons aquest mitjà, s’estarien fent set registres, sis a la capital catalana i un altre a l’Hospitalet de Llobregat. Algunes entrades s’estarien produint a la Barceloneta. Pel que sembla, els lladres serien d’origen algerià.

Notícies relacionades

Precisament, aquest dijous la Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat a través de les xarxes de la recuperació d’un rellotge valorat en uns 19.000 euros que un lladre, que ha sigut detingut, va sostreure a un turista.

Aquest divendres se celebra la Junta de Seguretat a Barcelona, a la qual assistirà el conseller d’Interior, Miquel Buch, i en què debutarà el nou regidor de Seguretat del Consistori, el socialista Albert Batlle, exdirector de la policia catalana.