crítiques al rescat

Revilla, sobre les espeleòlogues: "No podem estar tot el dia gastant diners públics per a aventurers"

"A Cantàbria hi ha coves de tot tipus: amb pintures, per a gent amb cadira de rodes, coves de risc limitat... com les que freqüento jo", diu a Twitter

revilla

revilla

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, es congratula del rescat de les tres espeleòlogues rescatades aquesta tarda de la cova càntabra de Coventosa, però adverteix que no poden estar "tot el dia gastant diners públics per a aventurers/es".

Després de conèixer-se que les dones estan "cansades" però bé, Revilla ha fet aquesta valoració a Twitter, referint-se al cost que suposa per a les administracions aquests dispositius de rescat a causa dels importants mitjans de què s’ha de disposar per dur-lo a terme.

Notícies relacionades

I, per això, Revilla ha recordat en el seu missatge que Cantàbria compta amb moltes coves per visitar o recórrer i que comporten menys dificultats que la de Cueto-Coventosa, que és "per a gent especialitzada".

"A Cantàbria hi ha coves de tot tipus: amb pintures, per a gent amb cadira de rodes, coves de risc limitat... com les que freqüento jo. Però Coventosa és per a gent especialitzada", ha indicat el president al seu tuit.