DESTACATS DEL DIA

Sánchez explora una tercera via i altres notícies que has de saber avui

zentauroepp45595128 madrid  24 10 18  sesion de control al gobierno en el congre190703193025

zentauroepp45595128 madrid 24 10 18 sesion de control al gobierno en el congre190703193025 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Sánchez explora una tercera via. Quan falten dues escasses setmanes per a la investidura, amb la possibilitat creixent d’un bloqueig que condueixi a noves eleccions, el líder del PSOE es planteja una nova fórmula de Govern per intentar aconseguir el recolzament de Pablo Iglesias, que planteja un Executiu amb quatre vicepresidències.


2) El PSC aconsegueix la Diputació de Barcelona amb l’ajuda de JxCat.  No hi ha hagut sorpreses d’última hora i laprotesta dels independentistes al carrer ha sigut testimonial. Socialistes i postconvergents van certificar el pacte pel qual l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, s’ha convertit en la nova presidenta de la Diputació de Barcelona.


3) Nadal i Federer s’enfronten en un clàssic etern i Bautista busca la glòria amb Djokovic en les semifinals de Wimbledon d’avui. En individual femenina, Serena Williams busca el seu vuitè títol davant la romanesa Halep.


Notícies relacionades

4) Maluma inaugura aquesta nit el Festival de Cap Roig. L’estrella del reggaeton donarà el tret de sortida a aquesta cita estiuenca imprescindible amb 25 propostes per als mesos de juliol i agost a Calella de Palafrugell, on també està previst que actuï divendres que veSting, tot i que ha cancel·lat diversos concerts.


5) Avís per calor extrema a Catalunya avui i demà. Les temperatures vorejaran els 39 °C en punts de Lleida i del nord de les Terres de l’Ebre. La mateixa previsió indica per demà màximes entre 28º i 33º al litoral i al Pirineu, entre 34º i 39º, i entre 31º i 36º a la resta del territori, que no s’escaparà de les altes temperatures.