Dos nens entre les víctimes

Almenys sis turistes morts a Grècia pel temporal

Desenes de persones han resultat ferides a la coneguda península turística de Calcídica, al nord de Grècia

6a8bcf5b-19bf-480b-bb67-db0c3ceb5cbb-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Almenys sis persones van morir, entre les quals dos nens, i desenes van resultar ferides durant el temporal de vents i pluges que va afectar la nit passada la península de Calcídica, alnord de Grècia.

Segons va informar el nou ministre de Protecció Ciutadana, Mijalis Jrisojoidis, els morts són tots turistes que eren de vacances a la zona. Dues víctimes són de nacionalitat russa, dos són txecs i dos, romanesos.

Els dos russos són un home de 39 anys i el seu fill de dos, que van ser aixafats per un arbre que va caure al costat d’ells a la localitat de Nea Potidea.

Dos romanesos, un home de 54 anys i un nen de vuit, van morir al desplomar-se el sostre exterior d’una taverna a Nea Playia. Ara per ara, els bombers no han pogut confirmar si les dues víctimes eren parents.

En els incidents van resultar, a més, ferides diverses persones que van ser traslladades a hospitals propers.

Estat de la platja de l’Hotel Porto Carras, després del temporal.

Desaparegut un pescador

El temporal va segar, a més, la vida d’un matrimoni gran de txecs que eren a la seva caravana quan un cop de vent va tombar el vehicle.

A la caravana es trobaven, a més, el fill i el net de la parella, que van poder salvar-se.

Notícies relacionades

Les autoritats de salvament busquen també un pescador que ha sigut donat per desaparegut.

Vehicle destrossat a la platja de Sozopoli.

El temporal que ha afectat el centre, oest i nord de Grècia ha causat grans destrosses sobretot per arbres arrencats de soca-rel i vehicles bolcats, però també en edificis, dels quals van sortir volant teules o van caure baranes de terrasses. 

Temes:

Grècia