Germans violents

Un policia fora de servei deté a Màlaga dos dels fugitius més buscats de Suècia

Els arrestats, germans, tenien una ordre de recerca en relació amb el segrest i posterior tortura d'una persona

20190711 445335 fugitivosuecor 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha detingut al centre comercial situat a l’estació de trens de Màlaga dos dels fugitius més buscats i perillosos de Suècia. Els dos germans, de 35 i 37 anys, tenien sengles ordres europees de detenció i entrega en vigor dictades per les autoritats de l’esmentat país en relació amb el segrest i posterior tortura d’una persona.

L’arrest es va produir diumenge passat entorn de les 14.00 hores a la galeria comercial, un lloc ple de visitants, entre ells, nombrosos turistes. L’agent va reconèixer dos perillosos pròfugs que les últimes informacions, rebudes a través dels canals de cooperació policial internacional, ubicaven a la província.

Aquests homes, buscats pelsegrest  d’una persona durant tres dies, són considerats molt violents. Un dels germans és boxejador olímpic i tots dos han pertangut a una coneguda banda motera de la ciutat de Goteborg, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Recolzat per vigilants de seguretat

El policia va seguir els passos dels germans pels passadissos de la galeria comercial, obtenint el recolzament dels vigilants de seguretat a causa de la perillositat d’aquests homes i la possibilitat que anessin armats.

Notícies relacionades

A continuació, l’agent va identificar els sospitosos amb l’assistència del personal de seguretat de l’establiment i, després de comprovar que es tractava de les persones buscades per les autoritats sueques, va procedir a detenir-los i posteriorment se’ls va traslladar fins a la comissaria provincial de Màlaga. Més tard es va conèixer que els arrestats tenien intenciód’abandonar la Costa del Sol aquell mateix dia.

Els fugitius, segons dades de la requisitòria judicial, estarien relacionats amb el segrest i tortura durant tres dies d’una persona a Suècia el febrer d’aquest any. Els germans, presumptament, haurien ferit la víctima amb una màquina perforadora i li haurien causat lesions greus, amb la intenció d’obtenir les seves claus bancàries per operar-hi. Tots dos compten amb diversos antecedents al seu país.