Detinguda a Marbella

Una dona apunyala al coll el seu ex en presència del seu fill menor

L'arrestada tenia prohibit acostar-se a menys de 500 metres d'ells

policianacional-1543491457935

policianacional-1543491457935

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona de 32 anys ha sigut detinguda al municipi de Marbella per agents de la Policia Nacional per haver apunyalat al coll la seva exparella i en presència del seu fill menor d’edat. L’home va haver de rebre diversos punts de sutura, tot i que no es tem per la seva vida.

Els fets es van produir aquest dimarts passat a la nit, cap a les 22.30 hores a la localitat malaguenya al vehicle de la víctima, un home de mitjana edat. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, un home estava sent atès pel personal sanitari d’una ambulància; necessitava punts de sutura al coll, ja que presentava una ferida incisa en aquesta part del cos. Poc després va ser traslladat a un hospital de la localitat.

Després d’una discussió

Segons les diligències practicades, la ferida que presentava la víctima hauria sigut conseqüència d’una agressió amb arma blanca per part de la seva exparella sentimental i mare del seu fillarran d’una discussió, han explicat des de la Policia Nacional en un comunicat.

Notícies relacionades

La presumpta responsable dels fets va ser detinguda poc després a prop de la vivenda de la víctima, i la policia li va intervenir el ganivet amb el qual presumptament hauria agredit el seu ex.

La detinguda tenia una ordre d’allunyament dictada per un jutjat de Marbella per la qual tenia prohibit acostar-se a menys de 500 metres de la seva exparella sentimental i del seu fill, així com del seu domicili.