a granada

Detingut per haver assetjat una dona espiant-la per la finestra durant més d'un any

L'arrestat, un home de 57 anys, va arribar a fotografiar-la i fins i tot a pujar-li la persiana per enfocar l'interior d ela casa

zentauroepp12680983 gente grace kelly  grace kelly in  rear window  with james s190710141422

zentauroepp12680983 gente grace kelly grace kelly in rear window with james s190710141422 / GRACE KELLY

1
Es llegeix en minuts
Efe / Granada

La Policia Nacional ha detingut i ha posat a disposició judicial a Granada un home acusat d’haver assetjat una dona espiant-la durant més d’un any a través de les finestres de la casa de la víctima, en un pis baix, d’haver-la fotografiat i fins i tot d’haver arribat a pujar-li la persiana per enfocar l’interior.

Segons ha informat la policia en un comunicat, el detingut és un home de 57 anys i nacionalitat espanyola i està acusat d’un delicte d’assetjament per la reiterada vigilància a la víctima quan la dona estava dins de la seva vivenda. La investigació es va iniciar amb la denúncia de la víctima, que va assegurar que se sentia assetjada per un desconegut que la sotmetia a vigilància i mirades constants.

La dona va detallar que des de feia més d’un any l’ara arrestat se situava als voltants de la seva vivenda per observar-la, i fins i tot el va sorprendre aixecant la persiana del dormitori per fer fotos i possiblement vídeos amb el telèfon mòbil. Aquesta situació l’havia portat a sentir-se intimidada i espantada en la seva vida diària.

Notícies relacionades

Un veí de la dona la va avisar de la presència de l’home i li va dir que apuntava cap al seu domicili amb el telèfon mòbil, cosa que podia confirmar que li estava fent fotos i vídeos.

Els agents van identificar l’home i van obtenir prou indicis per detenir-lo per assetjament només un dia després d’haver posat la denúncia. Ara ha passat després a disposició judicial.