A MOLLET DEL VALLÈS

Mor atropellat un noi quan travessava la via del tren amb patins a Mollet

2c8ba4c7-b5f3-4944-8c5c-b74329166137-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un noi ha mort atropellat per un tren quan creuava la via fèrria, pel que sembla amb uns patins en línia, a prop de l’estació de Mollet del Vallès (Barcelona) per un pas no habilitat, segons han informat fonts policials. L’atropellament mortal, que està sent investigat pels Mossos d’Esquadra, ha tingut lloc cap a les 10.45 hores d’aquest matí a uns 200 metres de la sortida de l’estació de Mollet-Santa Rosa de Renfe.

L’accident ha obligat Renfe a tallar la circulació en les línies R2 Nord, R11 i R8 durant un parell d’hores, cosa que ha originat retards a la xarxa de Rodalies, tot i que per minimitzar-los s’estan encaminant els trens d’aquests serveis per l’R3.

Cap a les 12.30 hores Rodalies ha informat via Twitter del restabliment de la circulació de trens entre Mollet Sant Fost i Granollers, "amb afectacions que poden superar els 90 minuts", i esperen recuperar la freqüència i horaris de manera progressiva.

Notícies relacionades

El sinistre ha tingut lloc quan, en circumstàncies que encara s’estan intentat aclarir, un noi amb patins en línia –en un primer moment s’ha informat que anava sobre un patinet– tractava de travessar la via a l’altura de laronda d’Orient de Mollet, a uns 400 metres de l’estació, i ha sigut atropellat per un tren de l’R11 que cobria el trajecte entre Barcelona-Sants i Portbou (Girona).

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l’atropellament i estan treballant per identificar la víctima, que podria ser menor tot i que encara no se n’ha pogut determinar l’edat, mentre la comitiva judicial s’ha desplaçat al lloc de l’accident per dur a terme l’aixecament del cadàver.