A Salas de los Infantes

Mor una dona apunyalada a Burgos en un presumpte assassinat masclista

El succés s'ha produït aquest matí al municipi de Salas de los Infantes

guardiacivil

guardiacivil

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una noia de 30 anys ha mort després de patir una agressió amb una arma blanca per part d’un home en una vivenda a Salas de los Infantes (Burgos), segons han informat fonts del Centre d’Emergències 112 de Castella i Lleó. El ‘Diario de Burgos’ explica que l’agressor és la seva parella i que el presumpte assassí hauria tirat el cos després d’apunyalar-la.

Els fets han ocorregut aquest mateix matí en un immoble que fa uns dies havia patit un incendi després d’una discussió d’aquesta mateixa parella, d’origen búlgar.

Notícies relacionades

El succés s’ha produït minuts abans de les 10.07 hores, quan diverses trucades al 112 han sol·licitat assistència mèdica per a una dona que havia resultat ferida després de ser agredida amb una arma blanca per un home en una vivenda del carrer Jesús Aparicio de Salas de los Infantes (Burgos). Els alertants indicaven que, tot i que l’agressió havia ocorregut en un domicili, la dona era en aquell moment a la via pública, segons les mateixes fonts.

El 112 ha donat avís de l’agressió a la Guàrdia Civil i a Emergències Sanitàries-Sacyl, que ha enviat una ambulància de suport vital bàsic i personal sanitari d’Atenció Primària del centre de salut de Salas de los Infantes, tot i que només s’ha pogut confirmar la mort de la víctima.