A l'N-II

Mor un motorista que va tenir un accident diumenge a Arenys de Mar

El sinistre va ocórrer quan, per causes que s'investiguen, es va produir una col·lisió per envestida entre un turisme i la moto

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 43 anys ha mort després de l’accident que va patir diumenge amb un turisme quan circulava per la carretera N-II al seu pas per Arenys de Mar (Barcelona), ha informat aquest dimarts el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va ocórrer cap a les 21 hores de diumenge al quilòmetre 655 d’aquesta via, quan per causes que encara s’investiguen, es va produir una col·lisió per envestida entre un turisme i la motocicleta.

El motorista, veí de Sant Vicenç de Montalt (Barcelona), va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’Hospital Germans Trias de Badalona (Barcelona), on va morir la tarda d’aquest dilluns.

Notícies relacionades

La conductora del turisme va resultar ferida amb pronòstic menys greu i va ser traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

La incidència va obligar a activar sis patrulles dels Mossos i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).