A Manresa

Deixen els seus fills de 8 mesos i 10 anys al cotxe a 40 graus per anar a comprar

Va passar dissabte a Manresa, quan els progenitors se'n van anar a comprar

sant-joan-de-du-de-manresa

sant-joan-de-du-de-manresa

1
Es llegeix en minuts
ACN

La policia local de Manresa investiga uns pares que van deixar els seus fills al cotxe, de 8 mesos i 10 anys, a ple sol, per anar a comprar. Els fets van tenir lloc aquest dissabte, a mitja tarda. El cos policial estudia imputar-los un delicte d’abandonament de menors.

Segons expliquen en un comunicat, diverses persones van informar la policia que els nens es trobaven dins del cotxe, amb una temperatura que s’acostava als 40 graus, amb el motor aturat i sense aire condicionat. A l’arribar els agents, van treure els menors del vehicle i els van traslladar al cotxe vehicle policial amb aire condicionat. Segons els testimonis, els menors haurien sigut exposats a ple sol durant més de 20 minuts.

Estaven bé de salut

Notícies relacionades

Els agents van alertar els serveis mèdics, que van traslladar el nadó a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Segons afegeixen en el comunicat, va ser llavors quan van aparèixer els pares amb diverses bosses d’anar a comprar. Malgrat l’alta temperatura, indiquen, els menors es trobaven bé de salut.

La policia local ha obert una investigació en la qual estudien si es produeixen els requisits per imputar-los un delicte d’abandonament de menors. Els pares són un home de 41 anys i una dona de 30, tots dos veïns de Manresa. També han informat dels fets al departament de serveis socials de l’Ajuntament de Manresa, perquè avaluïn la situació global dels nens.